Nytt tilskudd til Anbefalte blogger-lista

Bildet er gjengitt med fotografens velsignelse.

Nå og da kommer man over blogger man bare MÅ anbefale videre. Jeg er, miljøskadd som jeg er, stadig på utkikk etter gode trenings-/fitnessblogger som ikke er skrevet av eller for fanatikere. I dag fikk jeg lenke til Fitness-Lilo.

Fra sofaslask til treningsnarkoman
Jeg våknet opp en dag og innså at jeg var blitt en sløv sofagris. Hva kan man gjøre med det? Svaret vet du sikkert siden du har ramlet innom bloggen min. En livsstilendring med målrettet trening og kosthold er den eneste løsningen. Jeg tok tak i meg selv nå i mai 2011, hvor jeg skiftet om til fitnessinspirert matvei og satte i gang med målrettet trening. Det har gitt gode resultater for meg og jeg har vel aldri hatt det bedre. Jeg har for første gang på mange år bikket under 70kg, og ser bedre trent ut enn noen gang. Energisk, konsentrert og i mye bedre humør enn jeg har vært på lenge. Jeg har funnet ut hva som fungerer for meg. Den beste livsstilsendringen er den som fungerer, samme hva alle andre sier.

Lilo skriver godt, har et fornuftig forhold til trening og kosthold, og serverer inspirerende matporno. Enjoy!

Reklamer

2 kommentarer om “Nytt tilskudd til Anbefalte blogger-lista

  1. Herlig!!! Jeg vil gjerne lese om trening, men jeg holder meg langt unna de veldig ekstreme bloggene som veier maten sin og seg selv osv osv osv. Dette høres derimot VELDIG interessant ut – takk for tips!

Kommentarer er stengt.