Luke 2 – kaffedamens julekalender

I dagens luke finner vi Stormberg, en bedrift som ikke bare produserer supert tur- og treningstøy, men som også tar samfunnsansvar. Her finner du gaver til store og små som kan bidra til en mer aktiv og sunn livsstil! Det ER sant at det ikke finnes dårlig vær, bare dårlige klær. Spør hvem som helst som har opplevd regn og snø med varme, tørre klær og sko!

kaffedamen ønsker seg Jibbe skidress

Gjennom kjøpet ditt bidrar du også til en bedre verden.

I Stormbergs selskapsvedtekter står det at 1 % av Stormbergs omsetning ekskl. mva skal brukes til humanitære og samfunnsnyttige prosjekter, primært for barn som har det vanskelig. Derfor bidrar vi til finansiering av en SOS-barneby i Kina, gir klær til «kloakkbarna» i Romania, bidrar til aktivitets- og velferdstilbud for barn ved krisesentre i Norge og gjennomfører årlig mange andre samfunnsnyttige prosjekter og tiltak.

Som om ikke det var nok hjelper Stormberg unge som har problemer med å komme inn i arbeidslivet.

Stormberg har hatt et mangeårig samarbeid med NAV Arbeid, arbeidsmarkedsbedrifter og fengsler i forhold til rekruttering av medarbeidere, og i alle år har minst 25% av medarbeiderne i Stormberg blitt rekruttert gjennom dette samarbeidet.

Sitatene er hentet fra Om Stormberg på nettsidene.

Kaffedamen får ingen inntekter eller goder gjennom denne julekalenderen.

Reklamer