Luke 6 – kaffedamens julekalender

En gave som virkelig kan bety mye for et familiemedlem eller en venn er gavekort på trening eller personlig trener!

Undersøk mulighetene for dette på treningssentre i nærheten av der mottakeren bor eller jobber. De fleste sentre har tilbud om dette i disse dager, men se an profilen til senteret før du kjøper! De store kjedene passer stort sett for alle, men det kan være lokale forskjeller når det gjelder fokus og klientell. Noen satser lite på treningsveiledning og saltimer, noe som passer godt for den selvgående, mens et senter med større fokus på oppfølging, variasjon i saltimer og hygge passer bedre for en eldre, utrent eller uerfaren treningssenterbruker.

Jeg vil gjerne slå et slag for at de eldre (70+) i familien får en slik gave, både for treningens og det sosiale aspektets skyld. På dagtid er det mange eldre som er på trening, og det holder dem i vigør både fysisk og mentalt! Det er som regel de samme som trener på visse tider, og det skaper et fellesskap. Det er også sånn at trening for eldre gir like store helseeffekter som hos yngre. Styrketrening reduserer dessuten faren for brudd, for eksempel i lårhalsen, og det gir større mulighet til å klare seg selv, for eksempel noe så enkelt som å bære hjem varene fra butikken selv. Mange sentre har også egne saltimer som passer ekstra godt for eldre. Hos oss har vi dessuten en sofakrok, gratis kaffe og massasjestoler, som er flittig brukt etter trening!

I min familie er det mormor på 80 år som får gavekort på trening!

 

 


3 kommentarer om “Luke 6 – kaffedamens julekalender

  1. Det er nok lurt å forhøre seg om hva personen synes om trening før man kjøper det gavekortet. Man vil jo ikke såre heller. Men for de som har ønsket å trene på ett senter, så er det en fin ide 🙂

Kommentarer er stengt.