Luke 11 – kaffedamens julekalender

Det er ikke bare menneskene i familien som skal ha julegave. Dyrene må også få gaver! Det finnes et uendelig utvalg både i dyrebutikker, på Felleskjøpet og Europris, og selv en del vanlige butikker har leker og andre ting for kjæledyr nå. Skal du kjøpe noe spiselig, sørg for at det er god kvalitet sånn at du vedlikeholder helsa til dyret ditt. Kjøper du en leke må du passe på at den ikke har løse deler de kan spise, eller at den er av dårlig kvalitet slik at de kan gnage av deler. For eksempel kan noen hundeleker i plast være så dårlige at hunden spiser de opp uten at du rekker å oppfatte hva som har skjedd.

En hunde- eller katteseng faller nok i smak

 

Til katten
Populært blant kattene mine er senga som er avbildet, klatre- og kloremøbel, god mat, og diverse leker. I år får de sannsynligvis et nytt møbel eller leker (sånn at de forhåpentligvis ikke ser på juletreet som den nye fritidssysselen).

Til hunden
Her er det bare å velge og vrake i tyggedingser, leker, matter og senger, seletøy, halsbånd, ja, til og med klær. Alt ettersom hvilken rase hunden din er, og hva slags personlighet den har.Et godt tips til hund er å kjøpe noe som forebygger dannelse av tannstein.

Toyah, som er en aktiv dame, skal få en matte til bunnen av buret. Det blir nok godt for henne å hvile på når hun kommer inn etter leking i snøen. I tillegg får hun en tyggeleke som gir henne noen mentale utfordringer.

Andre kjæledyr
Alle dyr trenger mental stimuli og fysisk aktivitet, så jeg anbefaler kjøp av leker eller burinnredning som kan hjelpe dem med dette.

Reklamer

2 kommentarer om “Luke 11 – kaffedamens julekalender

Kommentarer er stengt.