Mini søker hjem!

Mini er en vakker liten jentepus på 6-8 måneder, som ble funnet på Biristrand i Oppland. Der hadde hun gått ute alene noen uker, og ingen synes å savne henne. Dyrebeskyttelsen avd. Lillehammer og omegn tok henne inn, og hun er nå i fosterhjem hos meg. Hun er sterilisert og chippet.

Mini har nok hatt en god og trygg oppvekst, for hun er veldig tillitsfull og menneskekjær. Hun elsker kos og ligger gjerne på fanget hele kvelden om hun får lov. Siden hun fortsatt er en kattunge er hun også veldig glad i å leke, og finner stadig på nye sprell! Hun går godt sammen med andre katter, og har heller ingen problemer med å dele hus med en hund. Hun er så elskverdig at alle som treffer henne faller som fluer!

Jeg tror hun kan passe inn i alle slags familier, men at hun vil trives aller best i en barnefamilie der hun kan få masse oppmerksomhet, kos og lek. Hun er mild og god, men kan finne fram klørne i lek. Det virker som hun setter stor pris på å være sammen med andre katter, så den nye familien må gjerne ha en katt fra før. Hun bør absolutt være utekatt. Nå har hun vært innendørs hos meg noen uker, og det er helt tydelig at hun lengter ut. Det optimale er en familie på landet, der hun kan utforske og ferdes trygt.

Den som skal overta henne må være klar over at dette er en langvarig forpliktelse, og at katter trenger mer enn bare mat og vann. Hun skal følges opp med vaksiner og rutinemessig sjekk hos veterinær, og tas forsvarlig hånd om dersom eier skal reise bort.

Hvis du er interessert kan du ta kontakt med meg på mail: hegeslaattum[at]gmail.com

Reklamer

4 kommentarer om “Mini søker hjem!

Kommentarer er stengt.