Hekta på… Blue Bloods

Når man må tilbringe mange timer i godstolen, og ikke engang kan spille på Xboxen på grunn av smerter, da gjelder det å ha en god tv-serie å bruke tiden på. Den siste uka har det blitt politiserien Blue Bloods for min del.

Serien følger politifamilien Reagan i New York, der diverse familiemedlemmer dekker stillinger fra politidirektør til nyutdannet politibetjent. De har til og med en statsadvokat i rekkene. Castingen er svært vellykket, plotet både spennende og passe dramatisk (i ordets rette forstand, dette er en dramaserie), og både arbeids- og privatliv blir behørig dekket. Serien minner på sett og vis om The Sopranos, noe som ikke er veldig overraskende med tanke på at det er de samme skaperne som står bak.

Jeg trives godt sammen med familien Reagan, selv når de, som gode irskættede katolikker, ber bordbønn og går i kirka hver søndag. Alt er selvsagt ikke like troverdig, men alt i alt en god politidramaserie som tar opp arven etter NYPD Blue og Hill Street Blues (for oss som er skikkelig gamle).

Hele første sesong ligger på Netflix, og ryktene skal ha det til at flere sesonger kommer dit. Sesong 3 er nettopp ferdigsendt i USA, og sesong 4 er på vei.

Reklamer