Ønsker du deg en kosekatt?

EDIT: Både Bull og Shankley har nå fått gode hjem.

Som noen av dere vet er jeg fosterhjem for Dyrebeskyttelsen i Hedmark. Akkurat nå har jeg to herlige herrer, Shankley og Bull, boende hos meg. De er begge 3-4 år gamle, veldig kosete og lekne. De er bestevenner, som gjerne kan adopteres sammen, men som også kan flytte hver for seg.

ShankleyShankley er svart og hvit og ganske liten av vekst. Han elsker å ligge på fanget! Da han kom til meg var han ikke vant med hund i det hele tatt, men med rolig tilvenning over et par dager takler han nå hunder fint. Han vil nok helst til noen som er mye hjemme, da han er veldig sosial og menneskekjær. Shankley skal dog ikke til en familie med små barn, for han er hardhendt hvis han syns det blir mye mas.

MER om Shankley: Se Shankley sin annonse på Facebook. 


BullBull er hvit og svart og ganske liten av vekst. Han maler så fort han ser deg, og elsker å bli holdt på armen og kost med. I likhet med Shankley var han ikke vant med hund da han kom hit, men han var først ute med å skjønne at hunder kan være ålreite. Bull er nysgjerrig og leken, og glad i å være ute. Han passer inn i alle familier, men bør enten bo sammen med Shankley eller som eneste katt, da han rett og slett er drittsekk mot de andre kattene i huset.

MER om Bull: Se Bull sin annonse på Facebook.

Reklamer

En kommentar om “Ønsker du deg en kosekatt?

  1. Bull har flyttet til sitt nye hjem, og kan se fram til mange fine år med kos og lek hos en barnefamilie. ❤

Kommentarer er stengt.